For virksomheder

Vil du vise din virksomheds film og videoer på biites? Læs mere om mulighederne her

biites er en uafhængig premium video-hub, der samler det bedste inden for corporate video content, native video og advertiser funded programmer (AFP). Her vises virksomhedsskabte film og serier i deres egen ret og i et univers skræddersyet til netop dette.

Så hvis din virksomhed har udviklet en serie eller en film, I gerne vil have på platformen, så læs mere her.

biites er dedikeret til formater, der er underholdende, har et godt narrativ, eller som I på anden vis synes er flot og seværdig – det er helt op til jer. Det kan være et underholdende format, en webisode serie, en dokumentar, CSR-film, debatprogram eller andet. Der er mange måder at vise og dele ud af jeres ekspertise og viden.

Uanset hvad I måtte have af film, eller ideer til film, kan disse udkomme på biites. Vi samler seere med interesse for native video og kommercielle produktioner. Vi eksponerer jeres film til nye seere og skaber meget gerne trafik videre til jeres universer via aktivering, links eller på anden vis. Vi har dog også nogle retningslinjer for indholdet – det kan du læse mere om længere nede på siden.

På biites stræber vi desuden efter af facilitere nye samarbejdsmuligheder, tværfaglige konstellationer og nye vinkler og metoder, der kan være med til at udvikle fremtidens bedste corporate video content. Derfor har vi udviklet et test-univers, hvor du kan være med til at teste formater og idéer af.

Hvad er fordelene ved at udkomme på biites?

Hvis du har en god programidé, eller hvis du mangler inspiration til en programidé, så tag fat i os. Vi samarbejder med en lang række dygtige indholdsproducenter, bureauer og mange andre partnere.

Hvad koster det at udkomme på biites?

AKK. LÆNGDE PÅ FILMBIITES I 6 MÅNEDER BIITES I 12 MÅNEDER
0-10 minutter                         15.000 kr.                         25.500 kr.
10-20 minutter                         25.000 kr.                         42.500 kr.
20-30 minutter                         40.000 kr.                         68.000 kr.
Film over 30 minutterKontakt os for et skræddersyet tilbud.

 

Se vores produktark med information og priser her.

Læs vores forretningsbetingelser her

Læs vores retningslinjer og tekniske specifikationer her.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne eller hiv fat i vores salgsteam på sales@biites.com