Nørrebro – FTW

Mix vintage med highstreet for cool Nørrebro-stil

Præsenteret af

Tester

Kunne du lide, det du så?

Like
Dislike

Episode 3 / 5

Tøjshopping behøver ikke være dyrt! Rebecca Vera er taget i Nørrebro Bycenter og på Veras Market for at vise dig, hvordan hun vil style sine bedste vintage-fund med cool highstreet fra butikkerne, så du får et super fedt Nørrebro-outfit.
For kender du det med, at du har gjort et vintage-kup eller har en vild kjole eller skjorte hængende inde bagerst i skabet, men har svært ved at få dit outfit til at se helt rigtigt ud, uden at det bliver for farverigt og crazy?
Når du har set guiden med Rebecca Vera bliver det legende let at mikse dine vintage-fund med cool highstreet – så du kan lege med og finde din egen, cool Nørrebro-stil der holder sæson efter sæson.
Hvis du ikke har noget vintage i skabet, men får lyst til at shoppe genbrug, så er Rebecca Veras bedste råd, at du skal gå efter tøj med spændende teksturer, materialer og farver – med vintage kan du være lidt ekstra modig og kaste dig ud i nogle ting, du måske ikke normalt ville shoppe.

Beskrivelse

Nørrebro Bycenter elsker Nørrebro! Derfor hylder vi Jer seje Nørrebro’ere og Nordvest’ere, og glæder os til at underholde med spændende interviews og videoer med guides til alt fra boligindretning, gør-det-selv-projekter, mode, skønhed, bøger, sport og fritid.

 

Produceret
Episoden er lagt på biites 09/05/2018
Del siden på