Nørrebro – FTW

Bliv vild med løb på Nørrebro: Hold motivationen om vinteren!

Kommerciel afsender

Tester

Kunne du lide, det du så?

Like
Dislike

Episode 1 / 5

Det er blevet koldt og mørkt udenfor! Spænd løbeskoene med NBRO runner Anne Hviid, der viser dig sin favorit-løberute gennem Nørrebro og motiverer dig til at komme ud af døren og få trænet i de kolde vintermåneder.

Anne Hviid er personlig træner og elsker at løbe! Faktisk så meget, at hun har løbet ‘The big 6’ – maratonløb i Tokyo, Boston, London, Berlin, Chicago og New York City.

I videoen løber vi fra Nørrebro Bycenter til Den røde plads (Stop 1), videre til Assistens Kirkegården (Stop 2), ned mod Søpavillonen (Stop 3) og tilbage ad Rantzausgade og gennem Nørrebro Parken til Nørrebro Bycenter. Du kan nemlig sagtens løbetræne, selv om du bor i byen – også andre steder end den klassiske rute rundt om søerne!

Før du løber af sted, er det vigtigt at have udstyret i orden – især når du løber om vinteren. Annes bedste råd til løbetøj i de kolde måneder er, at du har flere lag på og husker reflekserne, så du kan blive set, når det er mørkt.

 

Beskrivelse

Nørrebro Bycenter elsker Nørrebro! Derfor hylder vi Jer seje Nørrebro’ere og Nordvest’ere, og glæder os til at underholde med spændende interviews og videoer med guides til alt fra boligindretning, gør-det-selv-projekter, mode, skønhed, bøger, sport og fritid.

 

Produceret
Episoden er lagt på biites 09/05/2018
Kategorier:
Del siden på